ACTIVITEITENAGENDA

Voor het 2018 programma van het openluchttheater De Koele klik hier.

Afscheidsreceptie
Op zaterdag 28 april tussen 14.00 – 16.00 uur is de afscheidsreceptie van oud voorzitter Henk Jongsma.

Lezing
Op zaterdag 12 mei is er een lezing van de heer Ron Blom n.a.v. de uitgifte van zijn boek “De Provinciale Arbeiders- en Soldatenraad tijdens de Eerste Wereldoorlog in Friesland”. In zijn lezing zal dhr. Blom ook aandacht schenken aan Tinus Veenstra, een bekende Appelschaster.
Aanvang 14.00 uur, toegang leden € 1,=, niet-leden € 3,=.

Film
Op zaterdag 19 mei wordt de DVD “Nooit meer laf”, voorafgegaan door herinneringen van Janny Lok, dochter van Mr. Lok aan de indringende gebeurtenissen, vertoond.
Aanvang 13.30 uur, toegang leden € 1,=, niet-leden € 3,=.

Fietstocht
Op zaterdag 30 juni is er een fietstocht met begeleiding langs de oorlogsmonumenten in Appelscha en onderduikplaatsen in het Drents Friese Wold. De tocht is ± 20 km en duurt ongeveer 3 uur. De deelnemers doen er verstandig aan zelf voor een natje en droogje te zorgen aangezien we onderweg niet langs een horecagelegenheid komen.
Aanwezig 13.00 uur, vertrek 13.15 uur vanaf de Hoolten Klinte. Kosten: leden € 1,=, niet-leden € 3,=.